Problem with install

Hi,

I have a fresh Debian 10 install in VM that I’m trying to install Jeedom, but when I type “wget https://raw.githubusercontent.com/jeedom/core/master/install/install.sh chmod +x install.sh ./install.sh”

I get a chmod error.

Citationroot@debian:/home/john# wget (removed due to link limitations)ll/install.sh chmod +x install.sh ./install.sh
–2019-12-18 19:54:23-- (removed due to link limitations).com/jeedom/core/master/install/install.sh
Resolving (removed due to link limitations))… 151.101.192.133, 151.101.0.133, 151.101.64.133, …
Connecting to (removed due to link limitations).com)|151.101.192.133|:443… connected.
HTTP request sent, awaiting response… 200 OK
Length: 15466 (15K) [text/plain]
Saving to: ‘install.sh’

install.sh 100%[===================>] 15.10K --.-KB/s in 0.007s

2019-12-18 19:54:23 (2.23 MB/s) - ‘install.sh’ saved [15466/15466]

–2019-12-18 19:54:23-- (removed due to link limitations)chmod/
Resolving chmod (chmod)… failed: Name or service not known.
wget: unable to resolve host address ‘chmod’
–2019-12-18 19:54:23-- (removed due to link limitations)//+x/
Resolving +x (+x)… failed: Name or service not known.
wget: unable to resolve host address ‘+x’
–2019-12-18 19:54:23-- (removed due to link limitations)install.sh/
Resolving install.sh (install.sh)… failed: Name or service not known.
wget: unable to resolve host address ‘install.sh’
–2019-12-18 19:54:24-- (removed due to link limitations)/install.sh
Resolving . (.)… failed: Name or service not known.
wget: unable to resolve host address ‘.’
FINISHED --2019-12-18 19:54:24–
Total wall clock time: 0.7s
Downloaded: 1 files, 15K in 0.007s (2.23 MB/s)
root@debian:/home/john#

Any suggestions for a completely linux noob?

Hi,

Did you tried to type the commands one by one instead all in one line?

Hello,

These are 3 separate commands that you have to write one by one:

At first: wget https://raw.githubusercontent.com/jeedom/core/master/install/install.sh

Then: chmod +x install.sh

And you finish by

You finish by

./install.sh

1 J'aime

C’était pour voir si tu suivais :grin:

1 J'aime

Is it solved?
If yes, can you notify that the issue is solved in this thread?
Thank you.

It worked in my case, I installed files one by one and it worked, installing all of them at once causes error.